''Tüm Renkler Kadındır'' Resim Yarışması<

Etkin Kolej

''Tüm Renkler Kadındır'' Resim Yarışması

HABER | 27.11.2019
Etkin Kolej | ''Tüm Renkler Kadındır'' Resim Yarışması

Her kötülüğün içinde bir iyilik olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirerek farkındalık ve sorumluluk bilincini arttırmayı hedefliyoruz.
Kadınların toplumdaki yerini, çocukların gözü ile görebilmek, şiddet kavramının yerine olumlu duyguların yerleşmesini sağlayabilmek amaçlanmıştır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Eskişehir çapında gerçekleşecek olan resim yarışmamız için katılımlar başlamıştır.
İlkokul(1-2-3-4) ve ortaokul(5-6-7-8) sınıflarının katılabileceği bu yarışmamızda öğrencilerimiz teknik olarak pastel, suluboya, guaj, akrilik vb. materyalleri kullanabilirler. Birinciye polaroid fotoğraf makinası ve %60 sanat bursu, ikinciye bisiklet ve %50 sanat bursu, üçüncüye çeyrek altın ve %40 sanat bursu verilecektir. Eser toplama merkezi Eskişehir Etkin Kolej olacaktır.
Sanatın birleştirici ve bilinçlendirici gücünü göstermek için katılımlarınızı bekliyoruz.

 

Başvuru Dosyasını İndirmek İçin Tıklayınız.

''Tüm Renkler Kadındır'' Resim Yarışması | Etkin Kolej Her kötülüğün içinde bir iyilik olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirerek farkındalık ve sorumluluk bilincini arttırmayı hedefliyoruz.Kadınların toplumdaki yerini, çocukların…

Etkin Kolej