Ocak Ayı Yazar Söyleşileri-"Bir İyileşme Hikayesi-Fil"<

Etkin Kolej

Ocak Ayı Yazar Söyleşileri-"Bir İyileşme Hikayesi-Fil"

HABER | 14.02.2022

Yürüttüğümüz “Kitapların Işığında Buluşalım” projesi ile, öğrencilerimizi her ay birden fazla kitapla ve yazarıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Peter Carnavas’ın büyükten küçüğe herkesin severek ve çok etkilenerek okuduğu kitabı “Fil”, ocak ayında okuduğumuz kitaplardan biriydi. Bu kitap ile ilgili yaratıcı okuma etkinliği yapmak üzere Uludağ Üniversitesinde öğretim görevlisi olan Sevgili Nilüfer Akman ile 7 Şubat akşamı Zoom üzerinden bir araya geldik.

Sayılar üzerinden bir tanışma oyunu ile başlayan etkinliğimiz, duygularımız üzerinden konuşmak, duygularımızı hissetmek, tanımak; hissettiğimiz duyguların normal ve yaşanması gereken hisler olduğunu tanımlamakla ve farklı durumlarda hissedebileceğimiz duyguları tahmin etmeye çalışmakla devam etti. Duygularımızı, teknolojinin bizlere verdiği ve kullanmaya alıştırdığı emojiler ile ifade edip renkler ve hayvanlarla özdeşleştirdik. Kitap üzerine yaptığımız sohbet ile etkinliğimizi tamamladık. 

Ocak Ayı Yazar Söyleşileri-"Bir İyileşme Hikayesi-Fil" | Etkin Kolej Yürüttüğümüz “Kitapların Işığında Buluşalım” projesi ile, öğrencilerimizi her ay birden fazla kitapla ve yazarıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Peter Carnavas’ın büyükten…

Etkin Kolej