KİTAPLAR MESAFELERİ YAKINLAŞTIRIYOR<

Etkin Kolej

KİTAPLAR MESAFELERİ YAKINLAŞTIRIYOR

ETWINNING | 23.12.2020

Tüm dünyanın evlere kapandığı ve mecburi olarak sosyal mesafeye mahkum olduğu günlerde Etkin Okurlarımız kitaplar aracılığıyla hep bir arada kalıyor. Kasım ayının üçüncü yazar buluşması, Kitap Kurtları Yazarlarla buluşuyor eTwinning projesi kapsamında sevgili Yazar Feray Ünal ile oldu.

Yazarın Bilge Karga ve Çocuk kitabı için farklı şehirlerdeki okullardan öğrenci ve öğretmenlerimiz çevrimiçi toplantıda buluştu. Kitapta bulunan şiiri proje öğrencilerimizden birinin seslendirmesi ile başlayan toplantı, öğrencilerimizin kendi şehirlerini tanıttıkları web 2.0 araçlarıyla hazırlanmış çalışmalar ile devam etti. Kitaba dair, İzmir'e dair ve yaşadığımız şehirlerin tarihine, kültürüne dair öğrencilerimizle hazırladığımız ürünleri kendisiyle paylaştık. Ardından da öğrencilerimizin sorularını yönelttik. Hepimiz için çok keyifli ve verimli bir söyleşi oldu. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve davetimizi kırmayıp projemize katkı sunan Feray Ünal'a teşekkür ederiz.

KİTAPLAR MESAFELERİ YAKINLAŞTIRIYOR | Etkin Kolej Tüm dünyanın evlere kapandığı ve mecburi olarak sosyal mesafeye mahkum olduğu günlerde Etkin Okurlarımız kitaplar aracılığıyla hep bir arada kalıyor.…

Etkin Kolej