İlköğretim Haftası Açılışı<

Etkin Kolej

İlköğretim Haftası Açılışı

HABER | 09.09.2019

2019-2020 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende bir konuşma yapan Kurucu Naci KARAKUYU kısa bir konuşma yaparak yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi. Karakuyu, ilköğretimin bireyin eğitilme sürecinin ilk basamağı olduğuna ve gelecekteki başarısının temelini oluşturduğuna vurgu yaparak, etkin bir ahlak anlayışı ve özverisiyle amaçlarının öğrencilerin iyi bir eğitim alması ve onların geleceğe iyi hazırlanması olduğunu ifade etti.

Program akışında Etkin Kolej öğrencileri günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar yaptılar ve şiirler okudular. Miniklerin şiir okurken duydukları heyecanlarına velileri ve öğretmenleri de ortak oldu. Tören 2019-2020 eğitim öğretim yılının okulumuz ve milletimize hayırlı olması dilekleriyle sona erdi.

İlköğretim Haftası Açılışı | Etkin Kolej 2019-2020 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan…

Etkin Kolej