Güzel Bir Yılın Ardından<

Etkin Kolej

Güzel Bir Yılın Ardından

HABER | 03.07.2021

Etkin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Naci Karakuyu, Etkin Kolej İlkokul ve Etkin Kolej Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri ile sene sonu değerlendirme toplantısında bir araya geldi.  Sayın Karakuyu, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı değerlendirmelerini aktardı. 5 Temmuz’da başlayacak olan “Yaz Okulu” programının verimli ve başarılı geçmesi hususunda temennilerini sundu.

Pandemi sürecindeki istikrarlı ve özverili çalışmalarından dolayı tüm yönetici ve öğretmenlerine teşekkürlerini sunarak, “LGS’de edinilen Eskişehir 1.’liği, İngilizcede kazanılan Uluslararası 1.’lik derecesi ve tüm sene boyunca ortaya konulan projeler ile yükselen bir ivme içerisindeyiz. Akademik başarılarımızın yanında sosyal ve kültürel olarak da ‘Yaşayan Bir Okul’ oluşturma vizyonundan Etkin Kolej olarak hiç kopmayacağımıza inancım tamdır.” dedi. Öğretmenlerin görüş ve önerileri alınarak iyi dilek ve temenniler ile toplantı sonlandırıldı.

Güzel Bir Yılın Ardından | Etkin Kolej Etkin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Naci Karakuyu, Etkin Kolej İlkokul ve Etkin Kolej Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri ile…

Etkin Kolej