Fun Education Projesi<

Etkin Kolej

Fun Education Projesi

ETWINNING | 27.03.2021

Etkin Kolej Anaokulu 4 yaş Güzel Gülüşler sınıfında FUN EDUCATİON adlı proje uygulanmaya başlandı. Bu projemizde  Anaokulumuzda  gerçek dünya nesnelerini kullanacağız ve doğal ortamlarda gezineceğiz. Böylece öğrencilerimizde motor becerilerin ve mekansal farkındalığın geliştirilmesine yardımcı olacağız. Öğrencilerimizin sınıf dışında en az 1 ders saati geçirmelerini sağlayacağız. Çocukların tüm bilişsel, dilsel, sosyal ve duygusal gelişmeleri kapsayan planlı etkinlikler yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlayacağız.

Böylelikle öğrencilerimizin kendilerini, yeteneklerini keşfetmelerini ve bir sonraki okul yaşamları için akademik gelişimlerini artırmalarını sağlayacağız.

Çocukların dil becerileri, çıkarım, planlama, gözlem, tanıma ve karar verme gibi yönetici bilişsel becerileri artacaktır.

Doğa ile etkileşim sonucunda koordinasyon, dayanıklılık ve denge gibi motor beceriler daha iyi gelişecektir.

Açık hava etkinlikleri ve doğa, özerklik ve öz disiplin konusundaki becerilerini geliştirerek daha sonraki okul yaşamlarında daha da başarılı olmalarını sağlayacaktır.

Farklı ülke ve şehirlerden yeni arkadaşlar edinecekler ve birlikte ortak bir ürün yaratacaklar.

Proje Haziran ayına kadar okulumuz öğretmenlerinden tarafından yürütülecektir.

Fun Education Projesi | Etkin Kolej Etkin Kolej Anaokulu 4 yaş Güzel Gülüşler sınıfında FUN EDUCATİON adlı proje uygulanmaya başlandı. Bu projemizde  Anaokulumuzda  gerçek dünya nesnelerini…

Etkin Kolej