eTwinning Ulusal Kalite Etiketlerimizi Aldık<

Etkin Kolej

eTwinning Ulusal Kalite Etiketlerimizi Aldık

ETWINNING | 11.08.2022
Etkin Kolej | eTwinning Ulusal Kalite Etiketlerimizi Aldık

Okulumuz Anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde yürütülen 8 farklı eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Öğretmenlerimizin almış olduğu bu ödül, yıl boyunca yürüttükleri projelerin nitelikli bir çalışma olduğunu da kanıtlamış oldu. Her sene aldığımız kalite etiketlerinde olduğu gibi bu seneki projelerimiz de önümüzdeki aylarda açıklanacak olan Avrupa Kalite Etiketi ile başarılarını taçlandıracaklardır. eTwinning projeleri, ulusal ve uluslararası işbirliği yaparak öğrencilerin her birinin katkılarını içeren aktiviteler ile 21. yüzyıl becerilerinin öğretildiği bir ortam oluşturarak öğrencilerimizin gelişimlerine de katkı sağlamaktadır.

 

Kalite etiketi alan öğretmenlerimiz ve projelerimiz: Merve Altınkaynak “Math is My Fun” ve “My Kindergarten Life”, Nazlı Yiğiter “My Kindergarten Life”, Tuğba Özcan “Healing with Music and Nature (He-Man)”, Damla Ulucoşkun “Doğanın Minik Koruyucuları-Little Guardians of Nature”, Ecem Karapaça “Kitapların Işığında Buluşalım”, Tuğçe Ünsal “Bir Kutu Bir Kağıt” ve “Journey To The World Of Bees”. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

eTwinning Ulusal Kalite Etiketlerimizi Aldık eTwinning portalına katıldığı günden beri yürüttüğü projelerle ödül alan Etkin Kolej bu sene de bu geleneği bozmadı.

Etkin Kolej