Etkin Resim Yarışması Ödül Töreni<

Etkin Kolej

Etkin Resim Yarışması Ödül Töreni

HABER | 23.06.2020
Etkin Kolej | Etkin Resim Yarışması Ödül Töreni

Şubat ayı içerisinde Etkin Kolej instagram sayfasında gerçekleşen instagram çekilişi hediyeleri ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen Milli Mücadele’nin Renkleri Online Resim Yarışmasında dereceye giren eserlerin ödülleri sahipleri ile buluştu.


21 Haziran 2020 Pazar günü Etkin Kolej’de gerçekleşen ödül töreninde instagram sayfasındaki gönderiyi beğenenler arasında gerçekleşen instagram çekilişinde birbirinden güzel ve anlamlı hediyeler sahiplerine iletildi.

Etkin Kolej 1 Yıllık Eğitim Bursu, Etkin Danışmanlık Merkezi 1 Yıllık Eğitim Bursu, Etkin Özel Öğretim Kursu 1 Yıllık Eğitim Bursu, Etkin Kişisel Gelişim Merkezi 1 Yıllık Eğitim Bursu ile Etkin Eğitim Kurumları ailemize kazandırdıklarımızın yanı sıra Apple İpad Tablet ve Fuji İnstax Fotoğraf Makinesi de verilen hediyeler arasında yer aldı.


Milli Mücadelenin Renkleri etiketi ile yine instagram üzerinden paylaşılan birbirinden güzel eserler halk oylamasına sunuldu ve gönderiler beğeni sayısına göre derecelendirildi. Üçüncü olan esere 500, ikinci olan esere 1000 ve birinci olan esere ise 1500 TL takdim edildi.


Katılımlarından dolayı tüm takipçilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Etkin Resim Yarışması Ödül Töreni | Etkin Kolej Şubat ayı içerisinde Etkin Kolej instagram sayfasında gerçekleşen instagram çekilişi hediyeleri ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı…

Etkin Kolej