ETKİN CHEF Etkinliği <

Etkin Kolej

ETKİN CHEF Etkinliği

ETKİNLİK | 28.09.2019

Okulumuzda tüm ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla Etkin Chef etkinliği gerçekleştirildi. Bu etkinlikteki amacımız öğrencilerin İngilizceyi aktif bir şekilde kullanabilmesi, takım çalışmalarına dâhil edilmesi ve kendini ifade edebilmesidir. Bu aktivitede öğrenciler Etkin Kolejin en lezzetli ve en süslü pastasını yaptılar. Okulumuzun şefi ve müdür yardımcılarımızın oylamasından sonra birinci olan sınıf belirlendi ve öğrencilerimize ödül olarak sertifika ve madalya verildi.

 

As Etkin college we planned and executed Etkin Chef activity.  The activity was for the whole upper primary level consisting 5th, 6th, and 7th classes of Etkin college.  In this activity our aim was pushing students to actively use their English skills, practicing teamwork, and giving them a chance to present their works. 

Our students prepared the most delicious, and the best decorated cake of Etkin college. Winner of the activity had been selected by the votes of Chef and vice principle of Etkin college, and the winner team awarded with medals and participation certificates.

ETKİN CHEF Etkinliği | Etkin Kolej Okulumuzda tüm ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla Etkin Chef etkinliği gerçekleştirildi. Bu etkinlikteki amacımız öğrencilerin İngilizceyi aktif bir şekilde kullanabilmesi, takım çalışmalarına…

Etkin Kolej