Can Dostlarımız<

Etkin Kolej

Can Dostlarımız

HABER | 06.10.2021

Etkin Kolej öğrencileri bu defa can dostları için kolları sıvadı. 2/B sınıfı öğrencilerimiz 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nün anlam ve önemine tasarladıkları kedi ve köpek kulübeleri ile dikkat çektiler.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Hayvanları Koruma Yaşam Haklarını Savunma ve Yardımlaşma Derneği (Mancahane) ve duyarlı velilerimizin desteği ile temin ettiğimiz kulübeler, öğrencilerimizin minik elleri ve hayal güçleri sayesinde rengarenk oldu.

Duyarlı öğrencilerimiz, Eskişehir Kent Konseyi tarafından 9 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Pati Şenliği'nde, tasarladıkları kulübeleri minik sahiplerine kavuşturmak için heyecanla bekliyorlar.

Etkin Kolej ailesi olarak öğrencilerimizi bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyor, desteklerinden dolayı Eskişehir Kent Konseyi'ne, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne ve Hayvanları Koruma Yaşam Haklarını Savunma ve Yardımlaşma Derneği'ne (Mancahane) teşekkür ediyoruz.

Can Dostlarımız | Etkin Kolej Etkin Kolej öğrencileri bu defa can dostları için kolları sıvadı. 2/B sınıfı öğrencilerimiz 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nün anlam ve…

Etkin Kolej