Back to Nature- Doğaya Dönüş<

Etkin Kolej

Back to Nature- Doğaya Dönüş

ETWINNING | 18.12.2020

Etkin Kolej öğrencileri doğanın önemini vurgulamak için “Back to Nature(Doğaya Dönüş)” adlı eTwinning projesinde her ay farklı web araçlarını kullanarak doğanın insan üzerindeki etkisinden bahsediyorlar.


Yaklaşık 1 yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan Covid- 19 salgınından da yaşanarak ders alındığı üzere doğaya yakın yaşamın önemi çok daha ön plana çıkmıştır. Yapılan birçok araştırma göstermiştir ki doğada, toprakla iç içe ve yeşillikler içinde yaşamanın 7 den 70 e tüm insanların tutum ve davranışlarına doğrudan olumlu etkileri vardır. Bu projede vurgulamak istenilen de kırsal kesimde yaşayan öğrencilerin yaşadığı yerin ve çevresinin aslında ne kadar hayati olduğunun bilincine varmalarıdır. Aynı zamanda şehirde yaşayan, binaların içine hapsolmuş ve kısmen teknoloji bağımlısı olmuş arkadaşlarında da, çektikleri fotoğrafları ve videoları, oynadıkları oyunları, yaptıkları etkinlikleri paylaşıp farkındalık yaratmaktır.

Back to Nature- Doğaya Dönüş | Etkin Kolej Etkin Kolej öğrencileri doğanın önemini vurgulamak için “Back to Nature(Doğaya Dönüş)” adlı eTwinning projesinde her ay farklı web araçlarını kullanarak…

Etkin Kolej