1. Sınıflar Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.<

Etkin Kolej

1. Sınıflar Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

HABER | 03.09.2019

Özel Etkin Kolej Anaokulu ve İlkokulu, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına 3 Eylül 2019 tarihinde yapılan Uyum Haftası Programı ile ve büyük bir coşkuyla başladı. İlkokul Müdür Yardımcısı Sayın Özlem Karakuyu’nun iyi dilek ve temennileri ile başlayan programda Branş Öğretmenleri ve İlkokul Sınıf Öğretmenleri kendilerini tanıttı. Öğrencilerin takdimi ve toplu fotoğraf çekiminden sonra değerli miniklerimiz sınıf öğretmenleri ile birlikte ilk derslerini yapmaları için büyük alkışlarla sınıflarına gönderildi. “Kur Sistemimiz ve Okulumuzdaki İngilizce Eğitimi” hakkında İngilizce Zümre Başkanı ve öğretmenleri velilerimizi bilgilendirdi. Anaokulu ve 1. Sınıfları kapsayan uyum haftasında velilerimizin heyecanı da dikkatten kaçmadı. Onları süreç hakkında bilgilendirmek amacıyla Anaokul ve İlkokul Psikolojik Danışman Rehber-Mentör Öğretmenimiz Mediha Berberoğlu “Çocuğum Okula Başlıyor?” adlı konferansıyla uyum sürecinde velilerimizi nelerin beklediğinden bahsetti.

Etkin Eğitim Modelinde önemli bir yere sahip olan Mentörlük sistemiyle velilerimiz ve öğrencilerimizin daima yanında olduğumuzu hatırlatıyor, bu uzun eğitim-öğretim sürecinde değerli öğrencilerimiz ve velilerimize sabır ve başarı diliyoruz.

1. Sınıflar Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi. | Etkin Kolej Özel Etkin Kolej Anaokulu ve İlkokulu, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına 3 Eylül 2019 tarihinde yapılan Uyum Haftası Programı ile ve büyük…

Etkin Kolej