ESKİŞEHİR ETKİN EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ<

Etkin Kolej

ESKİŞEHİR ETKİN EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

HABER | 13.01.2020
Etkin Kolej | ESKİŞEHİR ETKİN EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Eskişehir'de Öğrencilerin yoğun katılımıyla okulumuzda ve kurs binamızda 11-12 Ocak tarihlerinde bursluluk sınavı gerçekleştirdik. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katıldığı bursluluk sınavımızı toplamda 8 seansta tamamladık. Düzenli olarak her yıl yaptığımız Etkin Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı ile öğrenciler okulumuzda ve kurslarımızda burslu ya da indirimli okuma imkanı kazanabilecek.

 

Öğrenciler sınavda iken, velilerimize Ziya Baran "Gelişen Aile Öğrenen Çocuk" semineri verdi. Hızlı okuma, okuduğunu anlama, aile-öğrenci ilişkileri, öğrencilerde başarı artışını sağlama konularında verilen seminere velilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca okul müdürümüz Sn. Naci KARAKUYU kitap okumanın önemi, öğrenciyi tanıma ve yönlendirme, eğitim-öğretimin önemi hakkında konuşma yaptı. Bursluluk sınavına giren öğrencilerimize ücretsiz eğitim ve analiz çalışmalarının yapılacağını söyledi.


"Her öğrenci özeldir" anlayışıyla eğitim veren kurumumuz her bir öğrencinin gelecekte etkin bir lider olmasını istemektedir.


Yoğun ilgi ve alakalarından dolayı tüm veli ve öğrencilerimize, Sn. Ziya Baran'a, emek veren öğretmen ve personellerimize teşekkür ederiz.

ESKİŞEHİR ETKİN EĞİTİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ | Etkin Kolej Eskişehir'de Öğrencilerin yoğun katılımıyla okulumuzda ve kurs binamızda 11-12 Ocak tarihlerinde bursluluk sınavı gerçekleştirdik. 2, 3, 4, 5, 6, 7,…

Etkin Kolej