19 Mayıs Resim Yarışması<

Etkin Kolej

19 Mayıs Resim Yarışması

HABER | 07.05.2020
Etkin Kolej | 19 Mayıs Resim Yarışması

Haydi Gençlik 19 Mayıs’ta Etkin Ol


Millî mücadelemizin ilk adımı, Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’dan çıktığı gün olan 19 Mayıs 1919 ile atıldı. Atatürk’ün İçindeki sönmez inanç ateşi, bugün bu vatanın tüm gençlerinin içinde yanmakta. Bu özel günü, armağan ettiği gençlerimizin ve Atamızın izinden giden çocuklarımızın gözünden görmeye ne dersiniz? Online resim yarışmamıza hepiniz davetlisiniz!
#millimucadeleninrenkleri

 

19 Mayıs Resim Yarışması Şartnamesi

19 Mayıs 1919 Gençlik ve Spor Bayramı konulu resim yarışmamıza ilkokul ve ortaokul kategorisinde başvurular alınacaktır.
Yarışmaya katılım hakkı kazanmak için “Etkin Kolej Sanatsal” ve “Etkin Kolej” İnstagram sayfalarını takip etmek yeterlidir. Sayfa beğenisi bulunmayanların başvurusu geçersiz sayılacaktır.
Öğrencilerin instagram hesapları yoksa velilerin hesaplarından işlemler yapılabilir.
Resim yarışmasına katılım şahsi İnstagram hesaplarından online olarak yapılacaktır.
Katılan öğrenci ilk olarak yaptığı çalışmayı #etkinkolej ve #millimucadeleninrenkleri hashtagi ile paylaşacaktır. Yapmış olduğun eserin fotoğrafı ve 30 saniye ile 1 dakika arasında olmak kaydıyla kendini tanıttığı bir video yükleyecektir. Yüklenen videolar Etkin Kolej Sanatsal İnstagram sayfasına mesaj ile bildirilecektir. (Çoklu ekleme ile iki parça halinde yükleme yapılması tercih sebebidir.) Resimlerde kişi belli olduğu için resmin üzerine yazı yazması eleme nedeni olarak kullanılmayacaktır.
Kolaj, karışık teknik (pastel, suluboya, kuru boya, akrilik vb.) her türlü teknik serbesttir.
İstenilen kağıt boyutu kullanılabilir. Çalışmanın tam ekran olarak paylaşılması yeterlidir.
Resimlerin, fotoğraflarında en çok beğeni alan çalışmadan ilk üçü seçilecektir. Gönderilen resimlerden ilk elemeyi geçen 10 adet resim 15 Mayıs 2020 tarihinde Etkin Kolej Sanatsal İnstagram hesabında yayınlanacak ve halk oylamasına sunulacaktır.


İlkokul ve ortaokul seviyesi beraber değerlendirilecek olup birinci 1500 TL, ikinci 1000 TL üçüncü 500 TL ödül kazanacaktır.
Kazananlar 20 Mayıs 2020 tarihinde Etkin Kolej İnstagram hesabından duyurulacaktır

19 Mayıs Resim Yarışması | Etkin Kolej Haydi Gençlik 19 Mayıs’ta Etkin Ol Millî mücadelemizin ilk adımı, Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’dan çıktığı gün olan 19 Mayıs 1919…

Etkin Kolej